Prekių katalogas

Kedrų riešutai kevale, 100 gr.

  • Kedrų riešutai kevale.

     

    Kedrų riešutai, dar žinomi kaip sibiro kedro sėklos, yra vertingas maisto produktas, kuris pasižymi unikaliomis maistinėmis savybėmis.

    Jie naudojami ne tik kaip skanus užkandis, bet ir kaip sveikatingumo šaltinis.

    Kedrų riešutų maistinė sudėtis


    Kedrų riešutai yra turtingi sveikųjų riebalų, įskaitant omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštis, kurios padeda palaikyti sveiką širdies veiklą.

    Be to, jie yra puikus vitaminų E ir B šaltinis, kurie skatina imuninės sistemos veiklą ir energijos apykaitą.

    Kedrų riešutuose taip pat gausu mineralų, tokių kaip magnis, cinkas, geležis ir fosforas, kurie palaiko kaulų sveikatą ir padeda kovoti su nuovargiu.

    Kedrų riešutų nauda


    1. Omega-3 riebalų rūgštys, esančios kedrų riešutuose, padeda mažinti "blogojo" cholesterolio lygį ir gerinti kraujotaką. Tai padedda sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų riziką.

    2. Kedrų riešutuose esantys vitaminai ir mineralai padeda stiprinti imunitetą. Vitaminas E veikia kaip antioksidantas, saugantis organizmo ląsteles nuo oksidacinio streso, o cinkas palaiko imuninės sistemos funkciją.

    3. Kedrų riešutai yra puikus baltymų ir sveikųjų riebalų šaltinis, kuris padeda ilgiau išlaikyti sotumo jausmą. Jie gali būti idealus užkandis tarp pagrindinių valgymų, nes suteikia ilgalaikės energijos.

    Kaip vartoti kedrų riešutus?


    Kedrų riešutai gali būti valgomi žali, dėti į salotas, desertus ar jogurtą. Jie taip pat puikiai tinka padažų ir pesto gamybai. Dėl jų švelnaus skonio ir malonios tekstūros, kedrų riešutai yra universali ir maistinga ingredientų dalis bet kurioje virtuvėje.


    Kedrų riešutai yra ne tik skanus, bet ir labai maistingas produktas.  Tai natūralus sveikatos šaltinis, kurį verta įtraukti į kasdienę mitybą

     

     

     

     

     

     

     

     

    Surinkti Sibire, Altajaus kalnų regionuose.

  • Prenumeruok ir laimėk

    privatumo politika

    Informacija